Новина

КПС ВАРНА ШАМПИОН ПРИ МЪЖЕТЕ

КПС ВАРНА ШАМПИОН ПРИ МЪЖЕТЕ

КПС Варна е новият шампион по водна топка при мъжете ! Това е пета поредна титла за клуба в рамките на месец ! Целият клуб е във възторг от младия състав който прегази конкуренцията - миналогодишния шампион за мъже ЛОКОМОТИВ НН и претендента Черноморец Бургас.

КПС ВАРНА ли е най - успешния клуб ?

 - Ами фактите говорят достатъчно , аз не искам да давам мнение по този въпрос , но вижте титлите само за един сезон

Как успяхте да стигнете до титлата при мъжете и тя ли е най - сладка ?

- Трудно и с много много тренировки и нерви, бях притеснен защото средната възраст в нашия отбор е 17-18 год. Дадох шанс и на състезателите от 17 годишните които се доказаха, а аз не очаквах  такава мъжка игра от тези деца ! Горд съм толкова съм горд , че няма думи с които да го опиша, да станеш шампион при мъжете няма нищо общо с юношеските върасти, а още по - сладко е това, че това е пета титла за клуба в рамките на месец. Където КПС ВАРНА участва на финал печели... Искам да благодаря на вскичките си момчета във всички възрасти и това е най-малкото което мога да направя за тях, също и на техните родители които бяха плътно с нас в гр.Бургас на финала и не на последно място на УС съвет на клуба които направиха всичко това възможно !

Какво предстои от тук натам ?

Предстои едно хубаво лято , почивка за състезателите през известен период от време през август, защото са го заслужили, предстои да се радваме на постигнатото и да се гордеем ! -  коментира Найден Найденов

 

КПС ВАРНА

1. Носител  на купа БФВТ при 15 годишните девойки

2.  Държавен шампион за 15 годишни момчета

3. Четирикратен Държавен шампион за 17 годишни мъже

4. Двукратен Държавен шампион за 19 годишни мъже 

5. Държавен шампион при Мъжете за 2020г.

Интересуваш се от КПС Варна?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни