Новина

КПС ВАРНА СПЕЧЕЛИ МЕЖДУНАРОДНАТА НАДПРЕВАРА

КПС ВАРНА СПЕЧЕЛИ МЕЖДУНАРОДНАТА НАДПРЕВАРА

  • Новини

КПС ВАРНА спечели престижният международен турнир "Кольо Петров - ДЖОНБУЛ". Бяха изиграни шест мача от 30.09 до 02.10.22г. на модерното съоражение ПАРК АРЕНА в гр. Бургас. Турнирът се развиваше доста динамично докато не попаднахме на Стяуа Букурещ където определено може да се каже, че нашите момчета имаха сериозни проблеми и почти до края на мача нищо  не беше ясно. Това бе и най- интересният мач от всички изгирали се. 

резултати : 

Делфин Кишинев - КПС ВАРНА  10 : 16

Арена Бургас - КПС ВАРНА 7 :  14

КПС ВАРНА - СЛАВИЯ  20  :  9 

КПС ВАРНА - Стяуа Букуреш  16 : 11

ТИЧА - КПС ВАРНА  6  :  14

КПС ВАРНА - КОМОДОР  18 : 11 

Така отборът ни се превърна в ШАМПИОН на първото такова издание 

Определено имаме срашно много пропуски в защита и това се видя на този турнир. Разбира се, момчетата са в подготвителен етап от тяхната спортна подготовка  и не съм очаквал да бъдат нещо перфектно, но смятам че се бориха до край за разлика от някой наши съперници и абсолютно заслужено вдигнаха най-високата от всички купи. Успяхме да видим по позиции къде сме добре и къде отстъпваме, физическата подготовка и т.н. Поздравлявам всички момчета които се постараха според възможностите си. - коментира ст. треньора на отбора Найден Найденов. Благодарим на организаторите от клуб по водна топка Арена и Община Бургас за поканата. 

РЪКОВОДСТВОТО  НА КПС ВАРНА ИЗКАЗВА БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ КЛУБ ПО ВОДНА ТОПКА ЧЕРНО МОРЕ за това, че  по наша молба ни предоставиха двама от най-добрите си състезатели - Веселин Ганчев и Даниел Тотев. Двамата са национални състезатели и след няколко месеца ги очаква квалификация за ЕП. Турнирът за тях беше много полезен, защото трупат допълнителен игрови опит, но показаха своята класа, а също така, че не са случайно в националния отбор. Веселин Ганчев бе награден за голмайстор на турнира.

 

Поздравляваме всички участници в турнира с една прекрасна българска песен "Детелини Детелини" на Лили Иванова -  https://www.youtube.com/watch?v=PrrYu2JNXjw

Интересуваш се от КПС Варна?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни →